tér
TERÁPIÁK
TERAPEUTÁK
MEGKÖZELÍTÉS
LINKGYŰJTEMÉNY

Petró Judit

Régóta foglalkoztatnak az egyéni különbségek, megküzdési módok, az alkalmazkodás különféle formái. Felfogásomban az emberi psziché nélkülözhetetlen alkotóelemei az emberi kapcsolódás és az értelemkeresés. Örömmel képviselem azt a holisztikus szemléletet, miszerint test és lélek; az immunrendszer, hormonrendszer, idegrendszer és a mentális, pszichés állapot komplex, egymást befolyásoló működését több irányból megsegíthetjük; így pszichoterápiával a kibillent egyéni egyensúly, életvezetés feletti kontroll és pszichés jóllét visszanyerhető, aktív munkával a személyiségfejlődés terápiás kapcsolat által katalizálható, mélyíthető.

2000-ben szereztem pszichológusi diplomám az ELTE BTK-n, 2004-ben lettem klinikai és mentálhigiéniai felnőtt szakpszichológus és 2008-ban végeztem a Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta Képzésen.

Kórházi /Szt. János Kh. PHK/ osztályos és ambuláns, nonverbális és verbális egyéni és csoportos terápiás munkám mellett 2002-től másodállású vállalkozóként vettem részt gyermekkori depressziókutatásban /Vadaskert/, drogfelmérésben; és indítottam magánrendelést, mely iránt az MPE képzéseihez csatlakozva egyre mélyebb elköteleződés kapcsol.

Jelenleg főként pszichoanalitikusan orientált rövid és hosszú pszichoterápiát végzek, krízishelyzetben lévőket támogatok, és várom a szorongásos, hangulati és testi (pl. pánikszerű rosszullétek) panaszai mögé látni kívánókat egy fáradságot megérő, közös, nyereséges munka reményében.

Bejelentkezés:      Tel.: +36 30 4857532
e-mail: petrojudit77@gmail.com

« vissza
1137 Budapest, Katona József u. 16. VI/14.